SROI in Nederland en Vlaanderen
In Nederland is in 2010 het SROI netwerk voor Nederland en Vlaanderen opgericht. De afgelopen jaren heeft het SROI Netwerk veel aandacht besteed aan de verspreiding van kennis op het gebied van SROI. Het goede nieuws is dat SROI op allerlei plekken en manieren toegepast worden. Minder positief is dat kwaliteit van SROI onderzoeken sterk wisselt en dat rapporten te vaak irreële rendementen voorspiegelen. Een maatschappelijk rendement van 50 euro op een investering van 3 euro klinkt prachtig, maar is natuurlijk te mooi om waar te zijn.

Bron: www.sroi.nl


DordtMij en SROI


Voor veel ondernemingen het invullen van een SROI verplichting een ware last. Bij DordtMij vinden wij dat dat niet zo moet en mag zijn.
Het aan het werk houden van de eigen mensen staat steeds meer onder druk, daarnaast is er dan nog een verplichting tot invulling van SROI.

Een SROI kandidaat moet volgens DordtMij, net als een eigen medewerker voldoen aan een bepaalde kwaliteitsvereiste.

  • Elke dag aanwezig zijn
  • Vakbekwaamheid
  • Nederlandse taalvaardigheid
  • Betrokkenheid
  • Motivatie

Vanuit de lokale overheid krijgen bedrijven kandidaten aangeleverd, waarbij de vraag gesteld kan worden of ze aan de bovenstaande criteria voldoen. Wij selecteren graag de kandidaten welke elke dag een waardevolle bijdrage leveren aan uw project.

DordtMij verwerkt privacy gevoelige informatie altijd met de grootst mogelijke zorg. Mocht je willen weten hoe wij met jou gegevens omgaan verwijzen we je graag naar ons privacy statement.