Partner tussen mens en werk


Diensten

Uitzenden

DordtMij levert uitzendkrachten voor zowel langere als korte termijn. Uitzendkrachten binnen uw organisatie hebben als grote voordeel dat u uw organisatie kan laten groeien en laten krimpen naar gelang de behoefte welke de organisatie heeft.

Het kan soms van dag tot dag verschillen hoeveel mensen u nodig heeft, wanneer u een aantal dagen minder productie draait is het financieel niet aantrekkelijk om toch mensen op de loonlijst te hebben die u wel moet verlonen.
Wanneer de productie toeneemt kunt u moeiteloos opschalen in het aantal medewerkers.

Met uitzendkrachten kunt u heel eenvoudig een dag vooruit aangeven deze niet nodig te hebben, zo loopt u geen enkel financieel risico.


Detacheren

Wanneer een organisatie bekend is (geraakt) met een uitzendkracht is kan het zeer voordelig zijn om over te gaan op het inlenen op detacherings basis.

Hiermee bindt uw organisatie zich aan een uitzendkracht, dat zal een uitzendkracht zeker als positief ervaren.
Hiermee verzekerd u zich er van een gemotiveerde medewerker aan uw organisatie te binden. Dit kan voor een duur van tot wel 4 jaar.

Wanneer u medewerkers bij u gedetacheerd heeft bent u gebonden aan het inlenen van van de medewerker voor een bepaalde tijd. Maar u loopt nog altijd geen financieel risico wanneer een medewerker onverhoopt ziek wordt.


DordtMij verwerkt privacy gevoelige informatie altijd met de grootst mogelijke zorg. Mocht je willen weten hoe wij met jou gegevens omgaan verwijzen we je graag naar ons privacy statement.